Welkom aan boord

Aan het roer van Art Communicatie staat Arthur van Kleeff.

Na een lange tijd werkzaam te zijn geweest in de mediawereld en een aantal jaren te hebben rondgevaren op de Caribische Zee en de Middellandse Zee, ben ik in 2010 begonnen met Art Communicatie.

Ik realiseer en onderhoud websites en webshops. Na het opleveren van de website geef ik een korte training, zodat iedereen zelf goed overweg kan met zijn of haar website. Kernwoorden die passen bij mij en mijn bedrijf zijn: betrokkenheid, service, meedenken met de klant, zodat er een website ontstaat die past bij u en uw bedrijf. Met een nieuwe, overzichtelijke website kunt u met volle kracht vooruit!

Na het werken aan de websites doe ik nieuwe ideeën op door de zeilen te hijsen van mijn zeilboot. Zeilen en ondernemen zijn mijn passies en ik zie veel overeenkomsten, we willen allemaal de wind in de zeilen, maar soms moet je overstag gaan of een nieuwe koers bepalen. Als kapitein wil ik u daar graag bij helpen.

Website nodig?

Website laten maken?

U heeft een verouderde website of webshop die slecht presteert op internet. Of u bent wellicht net gestart met uw eigen bedrijf en u wilt een passende nieuwe website. Misschien heeft u al een goedlopende onderneming en bent u op zoek naar een webbouwer die voor u een website/webshop ontwerpt en bouwt. Gelukkig heeft u ons gevonden. Bij ons kunt u rekenen op uitstekende service en een goede samenwerking, met een professionele website als resultaat.

Wij werken met professionele templates die zijn ontworpen door de beste websitebouwers en ontwerpers. Omdat wij deze templates al in ons bezit hebben, kunnen wij u deze tegen een scherpe prijs aanbieden. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden.

Webshop laten maken?

Ook voor webshops bieden wij de mogelijkheid om met professionele templates te werken die zijn ontworpen door de beste websitebouwers en ontwerpers. Een template vormt de basis voor uw nieuwe webshop. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden.

Contentmanagementsysteem (CMS)

Wilt u zelf de content van uw website beheren? Dat kan! Alle templates worden geleverd met een CMS. Een CMS is een systeem dat u toegang geeft tot de ‘achterkant’ van de website. Op deze manier kunt u na de oplevering helemaal zelf uw informatie op de site aanpassen. Handig als uw content regelmatig verandert, of u als u gewoon liever zelf de content wilt beheren. Art-Communicatie werkt met het open source CMS WordPress. Hiermee zijn updates gemakkelijk uit te voeren. Ook zijn er honderden plugins beschikbaar waarmee u uw website kunt optimaliseren. En dat betekent: vaker gevonden worden, meer bezoekers, beter resultaat!

Al vanaf

€ 599,-

Partners

Wij werken nauw samen met Tekstschrijvers en Grafisch ontwerpers, zodat u ook voor de inhoud van uw website en bijv. voor het ontwerp van uw logo, terecht kunt bij Art Communicatie. Wel zo overzichtelijk voor u en voor ons. Het is het prettig samenwerken door de korte lijnen en goede communicatie onderling.
Zo zorgen wij met elkaar voor het complete pakket.

Webhosting voor een nieuwe website € 72,50 excl.btw per jaar.
SSL certificaat € 19,95 excl.btw per jaar

MB webruimte

GB Dataverkeer

Gratis domeinnaam

hoe gaan wij te werk?

1.Inventariseren van uw wensen

Tijdens de eerste fase van het webdesign inventariseren wij uw wensen. Dit kan telefonisch, per e-mail of in een persoonlijk  gesprek. Wij vragen wat uw wensen zijn en waar uw website aan moet voldoen.

2.ontvangst offerte

Voor wij aan het werk gaan met het webdesign sturen wij u een offerte. Hierin staan de afspraken en de uiteindelijke prijs op basis van al uw wensen. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent. Mocht u tijdens de ontwikkeling van de website uw wensen bijstellen, dan hoort u van tevoren of dit consequenties heeft voor de prijs. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.

Wij vragen een aanbetaling van 50%, zodra deze betaling binnen is gaan wij starten met het ontwerp van de website.

3.materiaal

Wij gaan voor u aan de slag!

Nadat wij een akkoord van u hebben ontvangen, ontvangen wij de materialen die in de website geplaatst moeten worden. Denk daarbij aan uw logo, foto’s en teksten.

4.ontwerp van uw website

Tijdens het ontwerp houden we rekening met al uw wensen en eisen. Voor de website online wordt gezet, krijgt u de tijd om de website te beoordelen en evt. aan te passen. Hierna volgt de testfase. Na de testfase en uw goedkeuring, leveren wij uw website op.

aanbevelingen

“Wij zijn erg tevreden over onze website voor de Parkhaven Middelharnis.
Arthur biedt goede service, we kunnen altijd terecht met vragen als dat nodig is.
Hij is professioneel en geeft goed advies. Hij werkt snel en zorgvuldig en luistert goed naar je wensen.
Wij kunnen Art-Communicatie van harte aanbevelen!”

Saskia Wessel

Parkhaven Middelharnis

“Art Communicatie heeft de website van Bureau Star Line in een prachtig nieuw jasje gestoken. Niet alleen helemaal naar wens, maar met boven verwachting veel service en geduld en tegen een heel schappelijk tarief. Hartelijk dank Arthur voor de superfijne samenwerking en je engelengeduld met ons ! “

Yvonne Willebrand-Schutrup

Bureau Star Line

“Bij Art-Communicatie word je geweldig geholpen. 
Al je wensen zijn bespreekbaar en er komt een prachtige website tevoorschijn.
Ik ben er super blij mee. 
Als ik ooit nog eens een nieuwe website nodig heb ga ik zeker weer naar Art-Communicatie.”

Martinique Nederend

M-Fotograaf

“Het is heel fijn om met Arthur te werken: hij reageert en schakelt snel. Hij luistert naar jouw wensen en geeft op een prettige manier feedback en advies. Arthur is altijd bezig met hoe iets op de beste manier kan. De website ziet er professioneel uit en is goed zelf bij te houden. Heel blij mee! Oordeel zelf: www.ehbr.nl !”

Vanessa Gevers

EHBR

Neem contact met ons op

Wij nemen graag samen met u de touwtjes in handen, om de juiste koers uit te zetten voor een welvarende website. Onze thuishaven ligt op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. 

Ook overzee kunnen wij voor u klaar staan, via Facetime of Skype zijn wij grenzeloos inzetbaar.

Navigeer naar:

Art Communicatie
Dieklaan 12
3241 SB Middelharnis 
Tel.: 06-14118528
info@art-communicatie.nl